Selecteer een pagina

 GRAFISCH

VORMGEVING MGR SDCG

Vanuit de Modulaire Gemeenschappelijke Regeling sociaal domein centraal Gelderland (MGR SDCG) werd ik in eerste instantie benaderd om in een kort tijdsbestek een nieuw logo te ontwerpen.

De MGR SDCG is een samenwerkingsverband van 11 gemeenten in de regio centraal Gelderland binnen het sociaal domein. Verschillende modules op het gebied van zorg(inkoop), onderwijs en het Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland vallen onder het MGR SDCG – allen met een eigen huisstijl. Ik combineerde elementen uit de verschillende huisstijlen om zo een herkenbaar, overkoepelend logo te creëren.
 

De vorm van het logo is gebaseerd op de kaart van de regio centraal Gelderland. In alle bestaande huisstijlen van de verschillende modules wordt gebruik gemaakt van cirkels, die in dit logo onderling verbonden zijn: de verschillende gemeentes binnen de regio vormen een netwerk en versterken elkaar in de hierboven genoemde samenwerkingsverbanden.

Na het afronden van dit logo ontwerp, kreeg ik de vraag aanvullend ook visitekaartjes, een Powerpointtemplate, een banner en een infographic (voor alle gemeentes en raadsleden waar het MGR SDCG voor werkt) te ontwerpen. Hierbij moest de structuur van het MGR SDCG en de bijbehorende modules duidelijk worden en verduidelijkt ik, aan de hand van een casus, op een beeldende wijze het traject wat iemand zou kunnen doorlopen bij alle modules. 

DETAILS

Opdrachtomschrijving
Logo ontwerp, visitekaartjes, Powerpoint template, banner en infographic

Opdrachtgever
Modulaire Gemeenschappelijke Regeling sociaal domein centraal Gelderland

Jaar
2018

Designstudijo
Imke Jacobs Ontwerp
Samuel de Marezhof 33
3953 CH Maarsbergen

M +316 44 12 11 10

Mailen mag ook!

KVK 62896474
BTW NL002232336B77

algemene voorwaarden

privacyverklaring

Designstudijo
Imke Jacobs Ontwerp
Samuel de Marezhof 33
3953 CH Maarsbergen 

M +316 44 12 11 10
Liever mailen?  

KVK 62896474
BTW NL002232336B77 

algemene voorwaarden 

privacyverklaring