Selecteer een pagina

 FOTOGRAFIE

INTERIEUR-/vastgoedFOTOGRAFIE vrijstaand huis marezhof MAARSBERGEN

Voor de bewoners van dit nieuwbouwhuis in onze eigen woonwijk in Maarsbergen fotografeerde ik een aantal ruimtes in huis. Zij zijn trots op hun nieuwe huis en inrichting, ik was weer lekker bezig met fotograferen en mijn portfolio aanvullen. Ik zeg: ‘win win!’

De prachtige kersstboom die tijdens onze afspraak al in de woonkamer stond te schitteren, vormt een mooi bruggetje naar de feestdagen die voor de deur staan. Ik wens jullie allemaal hele fijne dagen met (een beperkt aantal) geliefden. Geniet ervan!

Tot slot bouw ik graag nog een ‘disclaimer’ in bij dit berichtje 🙃 Zoals ik vorige week al vertelde hier, ben ik een cursus interieurfotografie aan het volgen om mijn kennis van fotografie uit te breiden. Meer fotograferen om ‘sfeer en persoonlijk verhaal’ in beeld te kunnen brengen, in plaats van het gewenste ‘verhaal van de ruimte’ bij vastgoedfotografie. Bij deze fotoserie heb ik een combinatie van beiden gemaakt; bij vastgoedfotografie zou ik je namelijk sterk afraden een kerstboom of kerstversiering in beeld te brengen! Waarom? We hebben nu natuurlijk te maken met een compleet overspannen huizenmarkt, maar ooit trekt dat ook wel weer bij. Mocht je huis dan NIET snel verkocht worden, onthoud het volgende dan goed: alles wat op de foto’s van je huis te zien is, gebonden aan bepaalde seizoenen of feestdagen, kan door een potentiële koper ook herleid worden naar die tijd. Deze geïnteresseerde kan zich dan afvragen wat de reden is dat je huis al zo lang te koop staat en zijn/haar eigen (negatieve) conclusies trekken. Dat wil je natuurlijk voorkomen!

Designstudijo
Imke Jacobs Ontwerp
Samuel de Marezhof 33
3953 CH Maarsbergen

M +316 44 12 11 10

Mailen mag ook!

KVK 62896474
BTW NL002232336B77

algemene voorwaarden

privacyverklaring

Designstudijo
Imke Jacobs Ontwerp
Samuel de Marezhof 33
3953 CH Maarsbergen 

M +316 44 12 11 10
Liever mailen?  

KVK 62896474
BTW NL002232336B77 

algemene voorwaarden 

privacyverklaring