Selecteer een pagina

GIVEAWAY GEBOORTEKAARTJE

jan 3, 2022

De eerste maandag van 2022: ben jij alweer aan het werk of heb je nog vakantie? Hoe dan ook; hoe starten we die eerste week beter dan met een leuke winactie…?
 
Zelf ben ik niet zo van het doelen stellen: ik merk dat ik het fijn vind om te zien wat er op mijn pad komt en me graag laat verrassen. Maar; soms is het nodig om doelen te stellen, als je merkt dat je iets heel graag wil en dat niet ‘vanzelf’ op je pad komt. Er zijn 2 specifieke zaken die ik graag meer aandacht wil geven dit jaar.
 
Allereerst volg ik op dit moment een cursus interieurfotografie en heb ik op de valreep van 2021 een nieuwe, professionelere camera gekocht; ik wil meer actie ondernemen om in 2022 ook daadwerkelijk geld te kunnen gaan verdienen met fotografie.
 
Ten tweede lijkt het me fan-tas-tisch om de mooiste, leukste en meest originele geboortekaartjes te mogen gaan ontwerpen voor ouders in spé. En laat daar nou net deze winactie over gaan! Ben of ken jij iemand die in 2022 een kindje verwacht? Sta je open voor originele, ‘afwijkende’ ideeën? En lijkt het je leuk om samen met mij een geboortekaartje te ontwerpen? Lees dan snel verder!
 
De voorwaarden:
• Jij (of degene die je tagt op mijn Facebook of Instagram) verwacht in 2022 een kindje (of tweeling, drieling, vierling…).
• Ik inventariseer de wensen van de ouder(s) in spé voor het geboortekaartje.
• Ik maak maximaal 3 verschillende ontwerpen op basis van deze wensen.
• Bij het voorkeursontwerp doe ik maximaal 3 kleine correctierondes. Onder kleine correctierondes vallen aanpassingen in kleur, font of verhoudingen van elementen uit het ontwerp. Eventuele verdere gewenste correcties worden in overleg aanvullend geoffreerd en na schriftelijk akkoord uitgevoerd.
• Je ontvangt een gratis proefdruk van het uiteindelijke voorkeursontwerp voor het geboortekaartje.
• Het drukwerk wordt (door mij) besteld bij www.jouwmooistedrukwerk.nl. Inspiratie kun je eventueel opdoen op www.liefleukeneigen.nl. 
• Het drukwerk is voor eigen rekening.
• Hoe gekker, hoe beter! Denk aan strikjes, lintjes, droogbloemen, labeltjes, kalkpapier, goud-, zilver- of koperfolie; noem het maar op!

• Het eindresultaat wordt met naamsvermelding van Designstudijo op social media door de ouder(s) in spé gedeeld.
• Het eindresultaat wordt door mij op Facebook, Instagram, LinkedIn en mijn website www.designstudijo.nl gedeeld.

• Deze winactie loopt tot zondag 9 januari 22.00.
• De winnaar van deze winactie wordt met behulp van de online tool www.onlinenaamloten.nl gekozen en wordt op maandag 10 januari om 10.00 bekend gemaakt via een story op de Facebook- en Instagrampagina van Designstudijo.

Wanneer je als winnaar uit de bus rolt op 10 januari, geef je via mail akkoord op bovenstaande voorwaarden (die specifiek voor deze winactie gelden) en ga je daarmee ook automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden en privacyverklaring. 

Designstudijo
Imke Jacobs Ontwerp
Samuel de Marezhof 33
3953 CH Maarsbergen

M +316 44 12 11 10

Mailen mag ook!

KVK 62896474
BTW NL002232336B77

algemene voorwaarden

privacyverklaring

Designstudijo
Imke Jacobs Ontwerp
Samuel de Marezhof 33
3953 CH Maarsbergen 

M +316 44 12 11 10
Liever mailen?  

KVK 62896474
BTW NL002232336B77 

algemene voorwaarden 

privacyverklaring